SOROTAN PENTING

PERHIMPUNAN BULANAN BIL 10/2014

Perhimpunan Bulanan Bil 10/2014 telah diadakan pada 28.10.2014 jam 2.30 petang di Auditorium MDKpr. Penceramah jemputan ialah Y.D.H Toh Paduka Indera Dato' Haji Zubairi Bin Tajuddin Orang Besar Jajahan Kampar.

Tajuk ceramah beliau ialah 'Kecemerlangan Seorang Penjawat Awam'. Antara isi penting yang ditekankan ialah 9K iaitu Kejujuran, Kerajinan, Keikhlasan, Kesabaran, Ketaatan, Kemesraan, Ketelusan dan Keadilan. Dengan adanya 9K ini, sesebuah organisasi akan berada dalam keadaan yang harmoni seterusnya akan membangun dan mencapai kejayaan. Semoga ceramah ini dapat menaikkan lagi semangat anggota-anggota MDKpr dalam melaksanakan tugasan harian seterusnya akan mencapai berbagai lagi kejayaan di masa hadapan.

 

Majlis Daerah Kampar (MDKpr) Johan Anugerah Pengurusan Perhubungan Pelanggan PBT Perak 2013

Setinggi kesyukuran ke hadrat Allah s.w.t apabila MDKpr meneruskan kecemerlangannya pada tahun ini apabila muncul sebagai Johan Anugerah Pengurusan Perhubungan Pelanggan PBT Perak 2013.

Mengekalkan pencapaian yang sama namun dalam kategori Majlis Daerah pada tahun 2012, MDKpr sekali lagi membuktikan PBT ini sentiasa berusaha memberikan yang terbaik kepada para pelanggannya.

Anugerah disampaikan oleh YB Dato' Saarani Mohamad, Exco Kerajaan Tempatan Negeri Perak pada 7 Okt. 2014 yang lalu. Turut disampaikan dalam majlis yg sama kpd MDKpr adalah Sijil Bersih Audit Penyata Kewangan Tahun 2013 dan juga Sijil Penyelesaian 100% Cadangan Pemajuan Mengikut Piagam oleh OSC MDKpr Tahun 2013.

Sesungguhnya,  pencapaian-pencapaian ini adalah hasil usaha semua anggota MDKpr dalam pembudayaan kecemerlangannya. Semoga ianya berjaya dikekalkan pada tahun yang mendatang.

SYABAS & TAHNIAH !


       

 
 

Webmail MDkampar

img img
img img img img
img img img
img img img
img img img